Actueel

Up-to-date blijven

Ons hotel is normaal geopend

7 dagen per week


Hotel De Maasparel is – in lijn met de regels van de overheid – normaal geopend. Ons restaurant is elke dag vanaf 17.00 uur open voor hotelgasten. Voor mensen die niet in ons hotel verblijven is het restaurant helaas gesloten.

Zoals gebruikelijk begint je dag met een uitgebreid ontbijt in onze coronaproof ingerichte tuinserre. Wil je ook bij De Maasparel lunchen? Dat kan! Geef dat dan bij onze medewerkers aan.

 

Alles voor een veilig verblijf

Natuurlijk staat jouw gezondheid én de gezondheid van onze medewerkers voorop tijdens je verblijf bij De Maasparel. Daarom houden we ons strikt aan de regels en hygiënevoorschriften van het RIVM en hebben we enkele maatregelen genomen om de veiligheid te verhogen.

  • We vragen je om de 1,5 meter afstandregel te respecteren
  • We vinden het fijn als je goed gebruik maakt van de desinfecterende gels die we ter beschikking stellen
  • Wait to be seated! Wacht op de aangewezen plek in ons restaurant zodat onze medewerkers je aan tafel kunnen begeleiden
  • Het ontbijt wordt in buffetvorm geserveerd. Maak gebruik van de wachtpunten, dan blijf je steeds veilige afstand van de andere gasten 

Roomservice

Dineer je liever op je hotelkamer? Dat kan. Wij serveren roomservice op je kamer. Je vindt het menu in de map.

Ben je grieperig, verkouden, of heb je koorts? Dan vragen we je om je verblijf bij De Maasparel uit te stellen. Ook onze medewerkers blijven thuis als ze zich niet fit voelen.

 

 

Terug naar het overzicht