Feesten

Een feest bij De Maasparel is een feest waarover nog lang wordt nagepraat. Onze Smidse is een intieme feestlocatie met een feestelijke én gezellige ambiance. Het sfeervolle ommuurde privéterras maakt De Smidse in de zomer onweerstaanbaar. In de donkere maanden is het knapperend haardvuur een extra sfeermaker.  En omdat de catering in handen is van de chefs van De Maasparel, kunt u er zeker van zijn dat uw gasten meer dan tevreden naar huis gaan.

Elk feest is uniek

Een bruiloft. Een familiebrunch. Een receptie met alles erop en eraan. Een reünie. Een swingend feest. Een babyborrel. Een gezellige high tea of high beer. Bij De Smidse is heel veel mogelijk. Wij maken van uw feest een unieke belevenis. Bespreek uw eigen idee met Ger Peters, onze directeur, of kijk hier voor onze voorbeeldfeesten.

Meer mogelijkheden

De Smidse is niet de enige plek om een geslaagd feest te vieren. Ook onze tuinkamer of onze tuinserre zijn prachtige locaties voor een feest om nooit te vergeten.

Maak een afspraak of bel: 077 - 473 1296

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.