Hertog Jan Vatgerijpt Special

Hertog Jan Vatgerijpt Special

Met gepaste trots presenteren we op 1 en 2 december – in samenwerking met de Hertog Jan Brouwerij - deze Exclusieve Vatgerijpt Special. Meesterbrouwer Micha Peute zal deze avonden de nieuwe editie Vatgerijpt bieren samen met jullie ruiken, proeven en beleven. Laat je in vervoering brengen door het verhaal van de totstandkoming en het bijzondere proces van deze serie rijke en unieke bieren. Bij deze parels serveren we een culinair 4-gangen diner, dat tezamen zorgt voor een ware smaakexplosie en perfecte harmonie:
 

Diner

Huisgerookte runderentrecote, gemarineerd in Hertog Jan Karakter, truffelcrème, gefrituurde kappertjes, olijvensalsa, rucola en balsamico

***

Kalfssukade in Hertog Jan Grand Prestige, gamba's, zuurkool en pastinaakcrème

***

Hertenrugfilet, estofado van ree, meloeskes ui, spruitjes, krachtige Hertog Jan Bockbier wildsaus met chocolade

***

Gegrilde banaan uit de oven, Vatgerijpt parfait, chocolade krokant en gezouten popcorn

 

Geniet de volgende dag van de tour door de brouwerij en verzeker je na afloop van de aankoop van de nieuwe serie Vatgerijpt (deze zijn niet bij de prijs inbegrepen!). De rondleiding zal tussen 10.45 en 11.15 uur plaatsvinden. Het exacte tijdstip krijg je nog door!

Exclusief Hertog Jan Vatgerijpt Special € 99,50 p.p.*
We starten deze avond om 18.30 uur.
 

*Dit is inclusief het proeven van de 4 nieuwe Vatgerijpt bieren vergezeld van een culinair 4-gangen culinair, een rondleiding en je bent verzekerd tot aankoop van de nieuwe serie Vatgerijpt.

Een deel van de opbrengsten komt ten goede aan Stichting ALS Nederland.