Kerst 2017

 

 

Op kerstavond, eerste én tweede kerstdag serveren wij een heerlijk 4- of 5-gangen kerstdiner. Natuurlijk mag u ook uw eigen kerstdiner samenstellen uit onze speciale kerstkaart. U eet dan à la carte, precies dat, wat u het allerlekkerst vindt.

Op kerstavond bent u vanaf 17.00 uur welkom voor het kerstdiner. Op de beide kerstdagen ontvangen we u graag vanaf 18.00 uur.

 

Kerstmenu

4 of 5 gangen

 

Rouleau van kalkoen, gevuld met pistachenoten en abrikoos, geserveerd met een cranberry compote

of

Huisgerookte heilbot met in sinaasappel gemarineerde vijgen, radijs en balsamicodressing

~

Krachtige wildbouillon met groenteparels

~

Risotto met op de huid gebakken rode mul en mosseltjes*

~

Hertenbiefstuk, rosé gebraden met een melange van paddenstoelen en een volle, rode portsaus

of

Kabeljauw met een kruidenkorst, een feestelijke saus van Noilly Prat en Noorse garnaaltjes

~

Eclaire, gevuld met een zachte rum-vanillemousse, gegarneerd met vers tropisch fruit

 

4-gangen :  39,50

5-gangen :  49,50 * inclusief tussengerecht

 

Kerstbrunch

Een heerlijke, ontspannen kerstbrunch. Het blijft de leukste begin van een heerlijke kerstdag.

Op beide kerstdagen serveren wij een uitgebreide kerstbrunch met warme en koude gerechten. De kerstbrunch duurt van 11.30 uur tot 14.30 uur.

Volwassenen:  29.50 p.p.

Kinderen 4 t/m 11 jaar:  14.75 p.p.

Kindjes onder de 4 jaar smullen gratis mee!

 

Menu kerstbrunch

Ontvangst met een sprankelend glas Cava

~

De soep serveren we aan tafel uit. Je hebt de keuze uit;

Arcense mosterdsoep

of

Krachtige wildbouillon

Voor de kinderen serveren wij tomatensoep met balletjes

~

Vervolgens geniet je van een uitgebreid kerstbuffet. Kies onbeperkt uit:

Kerststol

Diverse broodsoorten, mini broodjes en croissants

Verschillende vlees- en zoetwaren

Verschillende soorten kaas

Plateau van gerookte vissoorten en garnaaltjes

Gemengde salade

Huzarensalade

Waldorfsalade

Wildpaté

Carpaccio van hert

Ham met meloen

~

Roerei met gebakken spek

Kalkoenfilet met een krachtige Hertog Jan Grand Prestigesaus

Wildstoofpotje met zilveruitjes en kruidkoek

Truffellasagne met bospaddenstoelen

Vispotje met bourgondische kruiden

Aardappelkroketjes

Spicy aardappelcubes

Aardappelgratin              

Oma’s rode kool

Witlof met ham en kaas

~

We besluiten de kerstbrunch met een grand dessert buffet

 

Koffie, thee en twee soorten vruchtensap zijn inclusief.

 

 

 

à la carte menukaart

 

Broodplankje met rustiek brood, kruidenboter en 2 dipjes € 4,95

 


 

Voorgerechten

Zachtgegaarde makreel met een kokosschuim en limoenmayonaise € 12,50

Pastrami, (gemarineerd en gerookt rundvlees) met een salade van courgette en aubergine salsa € 11,50                              

Sashimi van hert met gebrande hazelnoten, cranberrycompote en veldsla € 13,50

Rouleau van kalkoen, gevuld met pistachenoten en abrikoos, geserveerd met een cranberry compote € 12,50

Huisgerookte heilbot met in sinaasappel gemarineerde vijgen, radijs en balsamicodressing € 12,50

Alle voorgerechten worden geserveerd met brood en kruidenboter

 

 


Soepen

Mosterdsoep met een julienne van prei en uitgebakken spekjes € 6,50

Krachtige wildbouillon met groenteparels € 6,75

Wortel-gembersoep met een krokant van wortel € 6,75

Alle soepen worden geserveerd met brood en kruidenboter

 


Salade (klein of groot)

Salade van diverse groente, met feta-loempiaatjes € 10,50 // € 14,50

Alle salades worden geserveerd met brood en kruidenboter

 


Vis

 

Schelvisfilet met een saus van witte wijn en groene kruiden € 18,50

Kabeljauwfilet met een kruidenkorst, een feestelijke saus van Noilly Prat en Noorse garnaaltjes € 22,50

Zeetong a la meunière € dagprijs

 

Vlees

 

Kalfssucade gegaard in eigen jus en gegrilde kalfsentrecôte met peterselie aardappelen € 20,50

Zwarte kip, gevuld met gerookte amandel, tomaat en een jus van salie € 18,50

Kalfsentrecôte ( 200 gram) met een sjalot-rozemarijnboter € 24,50

 

Alle vis en vlees hoofdgerechten worden geserveerd met frites, verse groentemix en salade

Wenst u in schil gebakken krieltjes, dan serveren wij u deze graag voor € 2,50

 

Wild

 

Hazenbout volgens het recept van opa Smoes € 25,50

Hertenbiefstuk, rosé gebraden met een melange van paddenstoelen en een volle, rode portsaus € 27,50

 

Alle wild hoofdgerechten worden geserveerd met bijpassende garnituren

 


DESSERTS

Chocola; tartelette gevuld met gezouten karamel fudge, witte chocolademousse en chocoladeschotsen € 7,50

Creatie van huisgemaakte mandarijnenbavarois € 6,50

Speculaasparfait met een kersen compote  € 7,50

Eclaire, gevuld met een zachte rum-vanillemousse, gegarneerd met vers tropisch fruit € 7,50

Plateau van binnen en buitenlandse kaassoorten € 12,50


 

reserveren

Voorkom teleurstellingen, reserveer nu! Bel: 077-4731296 of mail: info@maasparel.nl

Wij zijn met Oud & Nieuw gesloten. Op 2 januari zijn wij gesloten in verband met ons jaarlijks personeelsuitstapje.

 

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.