Kerst

Extra feestelijk

Kerst

Met kerst mag het een tikkeltje luxer én een tikkeltje feestelijker. Wij zorgen ervoor dat je heerlijk ontspannen van de feestdagen kunt genieten!

 

Kerstdiner

Op kerstavond en eerste en tweede kerstdag serveren wij een zalig kerstmenu. Daarnaast kun je à la carte eten. Speciaal voor de kerstdagen hebben wij een aantrekkelijke menukaart opgesteld met voor elk wat wils.

klik hier voor onze Kerst Menukaart

Ontvangst kerstdiner: kerstavond - vanaf 17.00 uur, 1e en 2e kerstdag vanaf 18.00 uur.

Voorkom teleurstellingen. Reserveer nu je tafel voor het kerstdiner. Bel: 077 - 473 1296 of mail: info@maasparel.nl

 

Kerstbrunch

Op beide kerstdagen ontvangen we je om 11.30 uur met een feestelijke glaasje bubbels. We beginnen de kerstbrunch met een kop soep die we aan tafel serveren, vervolgens wordt het brunchbuffet geopend. We eindigen de kerstbrunch met een grand dessert.

Menu 

Arcense mosterdsoep

of

Krachtige wildbouillon

Voor de kinderen serveren wij tomatensoep met balletjes

*

Kerststol - diverse broodsoorten, mini broodjes en croissants - verschillende vlees- en zoetwaren - verschillende soorten kaas - plateau van gerookte vissoorten en garnaaltjes - gemengde salade - huzarensalade - waldorfsalade - wildpaté - carpaccio van hert - ham met meloen

*

Roerei met gebakken spek - kalkoenfilet met een krachtige Grand Prestigesaus - wildstoofpotje met zilveruitjes en kruidkoek - truffellasagne met bospaddenstoelen - vispotje met bourgondische kruiden - aardappelkroketjes - spicy aardappel cubes - aardappelgratin - oma’s rode kool - witlof met ham en kaas

*

Grand dessert buffet

*

Inclusief koffie, thee en twee soorten vruchtensap

Prijs

volwassenen - 31,50

kinderen van 4 tot 12 jaar - 15,75

kleintjes onder de 4 smikkelen gratis mee!

Ben er op tijd bij! Reserveer nu deze uitgebreide kerstbrunch. Bel: 077 - 473 1296 of mail: info@maasparel.nl