Kerst a la carte kaart

Kerst a la carte menukaart

 

Voorgerechten

  • Paté van forel en huisgerookte zalm, met een frisse salade van komkommer en een jam van tomaat € 12,50
  • Huisgerookte eendenborst met rillettes van eend, een frambozendressing en kruidensalade € 12,50
  • Carpaccio van hert, met een crumble van hazelnoten, uitjes Monegask een frisse salade en geraspte oude kaas € 13,50

Soepen

  • Wildbouillon met een open ravioli van knolselderij gevuld met sukade van wildzwijn € 6,75
  • Arcense mosterdsoep met uitgebakken spekjes en bosui € 6,50
  • Romige pompoensoep met een schuim van knoflook, en geroosterde pompoenpitjes € 6,75

Pasta

  • Ravioli van bospaddenstoelen met wintertruffel, geserveerd in een zachte paddenstoelenbouillon € 16,50

Vis

  • Gebakken heilbot met een chutney van gele cherry tomaatjes € 22,50
  • Zacht gegaarde rode mul, krokant gebakken dorade, gamba met mosseltjes met een lichte basilicumsaus € 23,50

Vlees

  • Zwarte kip, gevuld met een diversiteit aan noten en een saus van witte port € 18,50
  • Duet van kalfssucade in eigen jus en rosé gebraden kalfsoester € 22,50
  • Kogelbiefstuk (200 gram) van het Hereford rund met een rode port-balsamicosaus en een rode uit chutney € 20,50

Wild

  • Proeverij van wild; steak van ree, filet van wildzwijn en een stoofpotje van wild met een krachtige wildsaus € 27,50
  • Rosé gebraden hertenbiefstuk, met een melange van paddenstoelen en een volle wildsaus € 27,50

Desserts

  • Weckpotje met stoofpeertjes, vanille-creme en een zachte crumble € 6,50
  • Panna cotta van amandel, parfait van perzik, frambozen en boerenmeisjes € 6,50
  • Proeverij van verwennerijen € 7,50
  • Plateau van binnen en buitenlandse kaassoorten € 12,50