Menukaart

Elk seizoen verrassend anders

Menukaart

  • Broodplankje met rustiek brood, kruidenboter en 2 dipjes € 4,95

Voorgerechten

  • Zachtgegaarde makreel met een kokosschuim en limoenmayonaise € 12,50
  • Gamba’s in knoflookroom, geserveerd ik een steenovenschaaltje € 13,50
  • Pastrami, (gemarineerd en gerookt rundvlees) met een salade van courgette en aubergine salsa € 11,50  
  • Sashimi van hert met gebrande hazelnoten, cranberrycompote en veldsla € 13,50

Alle voorgerechten worden geserveerd met brood en kruidenboter

Soepen

  • Mosterdsoep met een julienne van prei en uitgebakken spekjes € 6,50
  • Franse uiensoep, overbakken met croutons en kaas € 6,50
  • Krachtige wildbouillon met beukenzwammen € 6,75
  • Wortel-gembersoep met een krokant van wortel € 6,75

Alle soepen worden geserveerd met brood en kruidenboter

Salade (klein of groot)

  • Salade pittige kip, frisse salade met pittige kip, gebakken champignons en cashewnoten € 12,50 // € 16,50
  • Salade van diverse groente, met feta-loempiaatjes € 10,50 // € 14,50

Alle salades worden geserveerd met brood en kruidenboter

Pasta

  • Linguine met knoflookroom, gebakken courgette en champignons € 16,50

(met een meerprijs van € 6,50 serveren wij de pasta met gamba’s –5 stuks)

Vis

  • Schelvisfilet met een saus van witte wijn en groene kruiden € 18,50
  • Kabeljauwfilet au papillot met gepofte romantic tomaatjes € 22,50
  • Zeetong a la meunière € dagprijs

Vlees

  • Kalfssucade gegaard in eigen jus en gegrilde kalfsentrecôte met peterselie aardappelen € 20,50
  • Krokant gebakken buikspek met varkenshaas en honing-mosterdsaus € 19,50
  • Zwarte kip, gevuld met gerookte amandel, tomaat en een jus van salie € 18,50
  • Crispy gebakken schnitzel met Stroganoffsaus € 17,50
  • Kalfsentrecôte ( 200 gram) met een sjalot-rozemarijnboter € 24,50

Alle vis en vlees hoofdgerechten worden geserveerd met frites, verse groentemix en salade
Wenst u in de schil gebakken krieltjes, dan serveren wij u deze graag voor € 2,50

Wild

  • Stoofpotje van wild met kruidkoek, uitjes en een mix van paddenstoelen € 21,50
  • Proeverij van wild; steak van ree, filet van wild zwijn en een stoofpotje van wild, met een krachtige wildsaus € 25,50
  • Hazenbout volgens het recept van opa Smoes €25,50
  • Gebraden hertenrugfilet en een krachtige wildsaus en appelcompte € 27,50

Alle wild hoofdgerechten worden geserveerd met bijpassende garnituren

Keuze Menu

  • 3 gangen; soep, hoofdgerecht en koffie/thee naar keuze € 24,95

Soep         

  • Mosterdsoep met een julienne van prei en uitgebakken spekjes
  • Franse uiensoep, overbakken met croutons en kaas
  • Wortel-gembersoep met een krokant van wortel

Hoofd

  • Crispy gebakken schnitzel met Stroganoffsaus
  • Zwarte kip gevuld met gerookte amandel, tomaat en een jus van salie
  • Schelvisfilet met een saus van witte wijn en groene kruiden
  • Linguine met knoflookroom, gebakken courgette en champignons

Dessert

  • Creatie van huisgemaakte mandarijnenbavarois*
  • Winterse ijskoffie; koffie, chocolademelk, koekkruiden en vanille-ijs*
  • Koffie of thee

*Meerprijs € 3,50

Heeft u een voedselallergie? Laat het ons weten!

Desserts

  • Chocola; tartelette gevuld met gezouten karamel fudge, witte chocolademousse en chocoladeschotsen € 7,50
  • Creatie van huisgemaakte mandarijnenbavarois € 6,50
  • Speculaasparfait met een kersen compote  € 7,50
  • Winterse ijskoffie; koffie, chocolademelk, koekkruiden en vanille-ijs € 6,50
  • Plateau van binnen en buitenlandse kaassoorten € 12,50

 

Menu van Opa Smoes € 36,50

  • Krachtige wildbouillon met een garnituur van beukenzwammen
    Hazebout volgens Opa's recept
    Chocolade tartelette gevuld met gezouten karamel fudge, witte chocolademousse en chocoladeschotsen

Sint Hubertus Menu 4-gangen € 47,50

  • Sashimi van hert met gebrande hazelnoten, cranberrycompote en veldsla
    Krachtige wildbouillon met een garnituur van beukenzwammen
    Trio van wild; steak van ree, filet van wildzwijn en een stoofpotje van wild, met een krachtige wildsaus
    Speculaasparfait met een kersencompote

Ons Restaurant is op alle dagen geopend vanaf 17.00 uur

Op zondag serveren wij lunch van 12.00 - 17.00 uur

Vanaf 15 maart zijn wij weer dagelijks doorlopend geopend, mocht u met een groep wensen te lunchen, neem even contact met ons op