Menukaart

Elk seizoen verrassend anders

Menukaart

  • Broodplankje met rustiek brood, kruidenboter en 2 dipjes € 4,95

Voorgerechten

  • Spinazie-feta salade met walnoten, zoete aardappelchips en een cranberrydressing € 10,50
  • Zomerse salade met lauwwarme Oosterse kip, champignons en cashewnoten € 12,50
  • Frisse salade met diverse warme en koude vissoorten € 13,50
  • Het zomergerecht uit Spanje; gamba's met Spaanse peper, olijfolie en knoflook gegaard en geserveerd in een stenen ovenschaaltje €14,50
  • Rundercarpaccio met truffelmayonaise, Parmezaanse kaas, pijnboompitjes en gebakken Horster paddenstoelen €12,50
  • Gravad Lachs met een frisse krabsalade, een zoet-zuur van komkommer en een olie van groene kruiden € 13,50
  • Huisgerookte parelhoender geserveerd met een gepocheerd kwartelei, raz el hanout mayonaise en gepofte paprika € 12,50
  • Maasparel's plank; combinatie van 4 voorgerechtjes en een mosterdsoepje € 15,50

Alle voorgerechten worden geserveerd met brood en kruidenboter

Soepen

  • Arcense mosterdsoep, met mosterd van Graanbranderij de IJsvogel, een fris lente uitje en uitgebakken spekjes € 6,50
  • Heldere ossenstaartbouillon met fijne groene kruiden€ 6,75
  • Italiaanse tomatensoep met verse basilicum € 6,50
  • Romige pompoensoep met een schuim van knoflook € 6,75

Alle soepen worden geserveerd met brood en kruidenboter

Mosselen

  • Traditioneel; mosselen in droge witte wijn € 21,50
  • Dronken; mosselen in Hertog Jan Karakter bier € 21,50
  • Spaanse; mosselen met tomatensalse, knoflook en Spaanse peper € 21,50

Mosselen worden geserveerd met frites, 2 koude sausjes en een gemengde salade

Maaltijdsalades

  • Spinazie-feta salade met walnoten, zoete aardappelchips en een cranberriedressing € 14,50
  • Zomerse salade met lauwwarme Oosterse kip, champignons en gebrande cashewnoten € 16,50
  • Frisse salade met diverse warme en koude vissoorten € 17,50

Onze maaltijdsalades worden geserveerd met brood en kruidenboter

Pasta

  • Ravioli van spinazie met een spicy tomaat-knoflooksaus en verse spinazie€ 16,50

(met een meerprijs van € 6,50 serveren wij de pasta met gamba’s –5 stuks)

Vis

  • Op de huid gebakken snoekbaarsfilet met een Mediterraanse saus € 18,50
  • Zalmfilet met een krokante korst van groene kruiden en een chimi-churri € 21,50
  • Kabeljauwfilet van de plancha met een zachte saffraansaus € 20,50
  • Zeetong a la meniere € 27,50

Vlees

  • Limburgs maishoen gevuld met bieslookroomkaas, omwikkeld met katenspek en een Hertog Jan kruidensaus € 18,50
  • Krokant gebakken schnitzel met een klassieke champignonroomsaus € 17,50
  • Kogelbiefstuk (200gr) van het Hereford-rund en een pepersaus € 20,50
  • Rosé gebraden hertenrugfilet met een krachtige rode port saus € 27,50

Grill

  • Rib-eye (250gr) in rode-pepermarinade, van onze watergrill met een kruidenboter € 24,50
  • Mixed-grill; (250gr) kipfilet, biefstuk en varkenshaas van onze watergrill, met knoflookolie bestreken en een warme knoflooksaus € 22,50

Zomermenu € 39,50

  • Zomerse proeverij, van onze 4 voorgerechten
  • Ossenstaartbouillon met frisse groene kruiden
  • Zalmfilet met een krokante korst van chimi-churri
    of 
    Surf & Turf, kogelbiefstuk met gebakken gamba en een knoflooksaus
  • Lemon-pie met gebrande merengue en huisgedraaid mandarijnsorbetijs

Keuze Menu

  • 3 gangen; soep, hoofdgerecht en koffie/thee naar keuze € 24,95

Soep         

  • Arcense mosterdsoep, met mosterd van Graanbranderij de IJsvogel, een fris lente uitje en uitgebakken spekjes
  • Heldere ossenstaartbouillon met groene kruiden
  • Italiaanse tomatensoep met verse basilicum

Hoofd

  • Crispy gebakken schnitzel met champignonroomsaus
  • Limburgse maishoender gevuld met bieslookroomkaas, omwikkeld met een katenspek en een Hertog Jan Kruidensaus
  • Op de huid gebakken snoekbaarsfilet met een Mediterraanse saus
  • Ravioli van spinazie met een spicy-tomaat-knoflooksaus en verse spinazie

Dessert

  • Duo van witte en pure chocolademousse gecombineerd met Oreo koekjes*
  • Cafe Glace, roomijs met koffie en Amaretto*
  • Koffie of thee

*Meerprijs € 3,50

Heeft u een voedselallergie? Laat het ons weten!

Desserts

  • Panna cotta met amandel, parfait van perzik, frambozen en boerenmeisjes € 7,50
  • Duo van witte en pure chocolademousse gecombineerd met Oreo koekjes € 6,50
  • Frambozen-bavaroistaartje met een compote van rood fruit € 7,50
  • Cafe Glace; roomijs, koffie met Amaretto en slagroom € 6,50
  • Lemon-pie met gebrande merengue en een huisgedraaid mandarijn sorbetijs € 7,50
  • Plateau van Binnen en Buitenlandse kaassoorten € 12,50

Ons Restaurant is op alle dagen geopend van 12.00 - 21.00 uur