Menukaart

Elk seizoen verrassend anders

Menukaart

  • Broodplankje met rustiek brood, kruidenboter en 2 dipjes € 5,25

Voorgerechten

  • Carpaccio van hert, met een crumble van hazelnoten, uitjes monegask een frisse salade en geraspte oude kaas € 13,75
  • Huisgerookte zalm met een frisse komkommersalade € 12,75
  • In knoflook gebakken gamba's met Pernod en room € 13,75
  • Maasparel's proeverij-plank; combinatie van 4 voorgerechtjes en een mosterdsoepje € 14,75
  • Gebakken courgette met een frisse salade, feta-loempia's en granaatappelpitjes € 11,75

Alle voorgerechten worden geserveerd met brood en kruidenboter

Soepen

  • Arcense mosterdsoep, met mosterd van Graanbranderij de IJsvogel, een fris bos-uitje en uitgebakken spekjes € 6,75
  • Krachtige ossenstaartbouillon en een melange van bospaddenstoelen € 6,75
  • Franse uiensoep, gegratineerd met croutons en kaas € 6,75
  • Romige kokoskerriesoep met Noorse garnalen € 6,75

Alle soepen worden geserveerd met brood en kruidenboter

Pasta

  • Ravioli van bospaddenstoelen met wintertruffel, geserveerd in een zachte bospaddenstoelenbouillon € 17,00

Vis

  • Op de huid gebakken kabeljauwfilet met een zachte basilicumsaus € 22,50
  • Tongschar-filet van de placha met een huisgemaakte remouladesaus € 19,50

Vlees

  • Zwarte kip, gevuld met een diversiteit aan noten en een saus van witte port € 19,50
  • Gebakken eendenborst, ingelegde courgette en een blauwe bessensaus € 23,50
  • Krokant gebakken schnitzel met een Horster bospaddenstoelensaus € 18,50
  • Kogelbiefstuk (200gr) van het Hereford-rund, een zachte pepersaus en een rode ui chutney € 21,50
  • Duet van kalfssucade in eigen jus en rosé gebraden kalfsoester € 23,50
  • Stoofpotje van wild met kruidkoek, zilveruitjes en een mix van paddenstoelen € 22,50

Maasparel's Winter menu € 37,50

  • Maasparel's proeverij plank;een proeverij van 4 heerlijke vis en vlees voorgerechtjes
  • Krachtige ossenstaartbouillon met een garnituur van bospaddenstoelen
  • Op de huid gebakken kabeljauw met een zachte basilicumsaus

of

  • Kogelbiefstuk (200 gram) van het Hereford rund, een zachte pepersaus en rode ui chutney
  • Panna cotta van amandel, parfait van perzik, frambozen en boerenmeisjes

Wenst u liever 3-gangen, dan serveren wij u graag het bovenstaande menu, exclusief de soep voor € 33,50

Keuze Menu

  • 3 gangen; soep, hoofdgerecht en koffie/thee naar keuze € 24,95

Soep         

  • Arcense mosterdsoep, met mosterd van Graanbranderij de IJsvogel, bosui en uitgebakken spekjes
  • Franse uiensoep overbakken met croutons en kaas
  • Krachtige ossenstaartbouillon met een melange van bospaddenstoelen

Hoofd

  • Crispy gebakken schnitzel met een bospaddenstoelensaus
  • Zwarte kip, gevuld met een diversiteit aan noten en een witte port saus
  • Tongschar-filet van de plancha met een huisgemaakte remouladesaus
  • Ravioli van bospaddenstoelen met wintertruffel, geserveerd in een zachte paddenstoelenbouillon

Dessert

  • Weckpotje met stoofpeertjes, vanille-créme en een zachte crumble*
  • Luikse wafel met warme kersen en vanille-roomijs*
  • Koffie of thee

*Meerprijs € 4,00

Heeft u een voedselallergie? Laat het ons weten!

Desserts

  • Huisgemaakte Luikse wafel met warme kersen en vanille-roomijs € 8,00
  • Weckpotje met stoofpeertjes, vanille-creme en een zachte koekjes-crumble € 7,00
  • Panna-cotta van amandel, parfait van perzik, frambozen en boerenmeisjes € 7,00
  • Plateau van Binnen en Buitenlandse kaassoorten € 13,00

Ons Restaurant is op alle dagen geopend van 17.00 - 21.00 uur

Wenst u graag te lunchen? Dit is mogelijk op zondag van 12.00 - 17.00 uur