Menukaart

 

Broodplankje met rustiek brood, kruidenboter en 2 dipjes € 4,95

 


 

Voorgerechten

Zachtgegaarde makreel met een kokosschuim en limoenmayonaise € 12,50

Gamba’s Aglio; gamba’s gegaard met Spaanse peper, olijfolie en knoflook, geserveerd in een stenen ovenschaaltje € 13,50

Pastrami, (gemarineerd en gerookt rundvlees) met een salade van courgette en aubergine salsa € 11,50                              

Parelhoender, met een venkelsalade en een venkelsabayon € 11,50

Alle voorgerechten worden geserveerd met brood en kruidenboter

 

  

 


Soepen

Mosterdsoep met een julienne van prei en uitgebakken spekjes € 6,50

Franse uiensoep, overbakken met croutons en kaas € 6,50

Krachtige paddenstoelenbouillon met een buideltje van paddenstoelen € 6,75

Wortel-gembersoep met een krokant van wortel € 6,75

Alle soepen worden geserveerd met brood en kruidenboter

 


Salade (klein of groot)

Salade pittige kip, frisse salade met pittige kip, gebakken champignons en cashewnoten € 12,50 // € 16,50

Salade van diverse groente, met feta-loempiaatjes € 10,50 // € 14,50

Alle salades worden geserveerd met brood en kruidenboter

 

___________________________________________________________________________________________________________________

Pasta

Linguine aglio e olio; knoflook, olie, rode peper, olijf en Parmezaanse kaas € 16,50

(met een meerprijs van € 6,50 serveren wij de pasta met gamba’s –5 stuks)

 

Vis

Schelvisfilet met een saus van witte wijn en groene kruiden € 18,50

Kabeljauwfilet au papillot met gepofte romantic tomaatjes € 22,50

Zeetong a la meunière € dagprijs

 

Vlees

Gebakken eend met een bitterbal van eend, Thaise saus en een zoete aardappelwafel € 21,50

Kalfssucade gegaard in eigen jus en gegrilde kalfsentrecôte met peterselie aardappelen € 20,50

Krokant gebakken buikspek met varkenshaas en honing-mosterdsaus € 19,50

Zwarte kip, gevuld met gerookte amandel, tomaat en een jus van salie € 18,50

Crispy gebakken schnitzel met Stroganoffsaus € 17,50

Kalfsentrecôte ( 200 gram) met een sjalot-rozemarijnboter € 24,50

 

 


Keuze Menu

 

3 gangen; soep, hoofdgerecht en koffie/thee naar keuze € 24,95

 

       SOEP            

Mosterdsoep met een julienne van prei en uitgebakken spekjes

Franse uiensoep, overbakken met croutons en kaas

Wortel-gembersoep met een krokant van wortel

 

HOOFD

Crispy gebakken schnitzel met Stroganoffsaus

Of

Zwarte kip gevuld met gerookte amandel, tomaat en een jus van salie

Of

Schelvisfilet met een saus van witte wijn en groene kruiden

Of

Linguine aglio e olio; knoflook, olie, rode peper, olijf en Parmezaanse kaas

 

DESSERT

Creatie van huisgemaakte mandarijnenbavarois*

Of

Bosvruchtenparfait met een compote van rood fruit*

Of

Koffie of thee

 

*Meerprijs € 3,50

 

heeft u een voedselallergie, laat het ons weten

 


DESSERTS

Chocola; tartelette gevuld met gezouten karamel fudge, witte chocolademousse en chocoladeschotsen € 7,50

Appeltaart maar niet zoals je het kent…..€ 7,50

Creatie van huisgemaakte mandarijnenbavarois € 6,50

Bosvruchtenparfait met een compote van rood fruit € 7,50

Café Glacé; Roomijs met koffie, Amaretto en slagroom€ 6,50

Plateau van binnen en buitenlandse kaassoorten € 12,50


MOSSELEN

 

Aan onze mosselen proef je hun Zeeuwse afkomst

 

Traditioneel; Mosselen in droge witte wijn € 21,50

Dronken; Mosselen met Hertog Jan Karakter bier € 21,50

Spaanse; Mosselen met tomatensalsa, knoflook en Spaanse peper €21,50

 

Ons Restaurant is dagelijks geopend vanaf 12.00 uur voor de lunch,                                                           vanaf 17.00 uur serveren wij onze dinerkaart

 

 

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.