Menukaart

 

Broodplankje met rustiek brood, kruidenboter en 2 dipjes € 4,95

 


 

Voorgerechten

Zachtgegaarde makreel met een kokosschuim en limoenmayonaise € 12,50

Gamba’s in knoflookroom, geserveerd ik een steenovenschaaltje € 13,50

Pastrami, (gemarineerd en gerookt rundvlees) met een salade van courgette en aubergine salsa € 11,50                              

Sashimi van hert met gebrande hazelnoten, cranberrycompote en veldsla € 13,50

Alle voorgerechten worden geserveerd met brood en kruidenboter

 

  

 


Soepen

Mosterdsoep met een julienne van prei en uitgebakken spekjes € 6,50

Franse uiensoep, overbakken met croutons en kaas € 6,50

Krachtige wildbouillon met beukenzwammen € 6,75

Wortel-gembersoep met een krokant van wortel € 6,75

Alle soepen worden geserveerd met brood en kruidenboter

 


Salade (klein of groot)

Salade pittige kip, frisse salade met pittige kip, gebakken champignons en cashewnoten € 12,50 // € 16,50

Salade van diverse groente, met feta-loempiaatjes € 10,50 // € 14,50

Alle salades worden geserveerd met brood en kruidenboter

 

___________________________________________________________________________________________________________________

Pasta

Linguine met knoflookroom, gebakken courgette en champignons € 16,50

(met een meerprijs van € 6,50 serveren wij de pasta met gamba’s –5 stuks)

 

Vis

Schelvisfilet met een saus van witte wijn en groene kruiden € 18,50

Kabeljauwfilet au papillot met gepofte romantic tomaatjes € 22,50

Zeetong a la meunière € dagprijs

 

Vlees

Kalfssucade gegaard in eigen jus en gegrilde kalfsentrecôte met peterselie aardappelen € 20,50

Krokant gebakken buikspek met varkenshaas en honing-mosterdsaus € 19,50

Zwarte kip, gevuld met gerookte amandel, tomaat en een jus van salie € 18,50

Crispy gebakken schnitzel met Stroganoffsaus € 17,50

Kalfsentrecôte ( 200 gram) met een sjalot-rozemarijnboter € 24,50

 

Alle vis en vlees hoofdgerechten worden geserveerd met frites, verse groentemix en salade

Wenst u in schil gebakken krieltjes, dan serveren wij u deze graag voor € 2,50

 

Wild

Stoofpotje van wild met kruidkoek, uitjes en een mix van paddenstoelen € 21,50

Proeverij van wild; steak van ree, filet van wild zwijn en een stoofpotje van wild, met een krachtige wildsaus € 25,50

Hazenbout volgens het recept van opa Smoes €25,50

Gebraden hertenrugfilet en een krachtige wildsaus en appelcompte € 27,50

 

Alle wild hoofdgerechten worden geserveerd met bijpassende garnituren

 


Keuze Menu

 

3 gangen; soep, hoofdgerecht en koffie/thee naar keuze € 24,95

 

       SOEP            

Mosterdsoep met een julienne van prei en uitgebakken spekjes

Franse uiensoep, overbakken met croutons en kaas

Wortel-gembersoep met een krokant van wortel

 

HOOFD

Crispy gebakken schnitzel met Stroganoffsaus

Of

Zwarte kip gevuld met gerookte amandel, tomaat en een jus van salie

Of

Schelvisfilet met een saus van witte wijn en groene kruiden

Of

Linguine met knoflookroom, gebakken courgette en champignons

 

DESSERT

Creatie van huisgemaakte mandarijnenbavarois*

Of

Winterse ijskoffie; koffie, chocolademelk, koekkruiden en vanille-ijs*

Of

Koffie of thee

 

*Meerprijs € 3,50

 

heeft u een voedselallergie, laat het ons weten

 


DESSERTS

Chocola; tartelette gevuld met gezouten karamel fudge, witte chocolademousse en chocoladeschotsen € 7,50

Creatie van huisgemaakte mandarijnenbavarois € 6,50

Speculaasparfait met een kersen compote  € 7,50

Winterse ijskoffie; koffie, chocolademelk, koekkruiden en vanille-ijs € 6,50

Plateau van binnen en buitenlandse kaassoorten € 12,50


MOSSELEN

 

Aan onze mosselen proef je hun Zeeuwse afkomst

 

Traditioneel; Mosselen in droge witte wijn € 21,50

Dronken; Mosselen met Hertog Jan Karakter bier € 21,50

Spaanse; Mosselen met tomatensalsa, knoflook en Spaanse peper €21,50

 

 

Menu van Opa Smoes € 36,50

Krachtige wildbouillon met een garnituur van beukenzwammen

***

Hazebout volgens Opa's recept

***

Chocolade tartelette gevuld met gezouten karamel fudge, witte chocolademousse en chocoladeschotsen

 

 

Sint Hubertus Menu 4-gangen € 47,50

Sashimi van hert met gebrande hazelnoten, cranberrycompote en veldsla

***

Krachtige wildbouillon met een garnituur van beukenzwammen

***

Trio van wild; steak van ree, filet van wildzwijn en een stoofpotje van wild, met een krachtige wildsaus

***

Speculaasparfait met een kersencompote

 

 

Ons Restaurant is iedere vrijdag, zaterdag en zondag vanaf 12.00 uur geopend voor de lunch,     Vanaf 17.00 uur serveren wij iedere dag onze dinerkaart

 

 

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.