Menukaart

Elk seizoen verrassend anders

Menukaart

  • Broodplankje met rustiek brood, kruidenboter en 2 dipjes € 5,25

Salade als voorgerecht

  • Gegrilde halloumi kaas met een frisse salade en diverse gegrilde groente € 11,75
  • Caesar salade; gerookte kip, Parmezaansnippers, ansjovis, eitje, knoflookcoutons en gebakken bacon € 13,75
  • Salade Nicoise, haricots verts, rode ui, ansjovis, olijven, eitje en gegarneerd met tonijn € 13,75

Voorgerechten

  • Maasparel's proeverij-plank; 4 kleine voorgerechtjes en een klein mosterdsoepje € 14,75
  • Gamba's met Spaanse peper, olijfolie en knoflook gegaard en geserveerd in een steenovenschaaltje(6 stuks) € 14,75
  • Rundercarpaccio met groene pesto, Parmazaanse kaas, pijnboompitjes en een frisse salade € 12,75
  • Onze klassieker! Hollandse garnalen cocktail, sla en cocktailsaus € 13,75
  • Pulled pork BBQ-style met toast en een home made cole slwa € 12,75

Alle voorgerechten worden geserveerd met brood en kruidenboter

Soepen

  • Arcense mosterdsoep, met mosterd van Graanbranderij de IJsvogel, een fris lente uitje en uitgebakken spekjes € 6,50
  • Heldere ossenstaartbouillon met fijne groene kruiden € 6,75
  • Italiaanse tomatensoep met verse basilicum € 6,50

Alle soepen worden geserveerd met brood en kruidenboter

Pasta

  • Linguine met verse spinazie, gepofte cherry-tomaatjes, creme fraiche en pijnboompitjes € 16,75

Met een meerprijs van € 6,50 serveren wij de pasta met gamba's - 6 stuks)

Maaltijdsalades

  • Gegrilde halloumi kaas met een frisse salade en diverse gegrilde groente € 15,75
  • Caesar salade; gerookte kip, Parmezaansnippers, ansjovis, eitje, knoflookcroutons en gebakken bacon € 17,75
  • Salade Nicoise; haricots verts, rode ui, ansjovis, olijven, ei en gegarneerd met tonijn € 17,75

Vis

  • Zalmfilet, linguine en een lichte citroen-botersaus € 21,75
  • Kabeljauw in Parmaham, gegrilde knolselderij en een witte portsaus € 22,75
  • Op de huid gebakken snoekbaars met een witte wijnsaus € 18,75

Vlees

  • Limburgse maishoender gevuld met brie&walnoten, omwikkeld met Ardennerham en een Hertog Jan Weizenersaus € 18,75
  • Krokant gebakken schnitzel met een Stroganoffsaus € 17,75
  • Burger de Maasparel; tomaat, rode ui, augurk, bacon, rucola, Parmezaanse kaas en truffelmayonaise € 18,75
  • Kogelbiefstuk (200 gram) van het Hereford rund, pepersaus en een gepofte paprikaspies € 21,75
  • Onze klassieker! Eendenborst, sinaasappelsaus en mini-bimi € 22,75
  • Mixed-grill; (+/- 250 gram) kipfilet, biefstuk, en varkenshaas van onze watergrill met knoflookolie en een aioli € 22,75
  • Rib-eye (+/-250 gram), 4-seizoenen marinade en kruidenboter € 25,75

 

Mosselen

Mosselen (1 kilo) worden geserveerd met frietjes, salade en 2 koude sausjes € 21,50

In 3 varianten zijn de mosselen te krijgen:

Traditioneel (wijn) // Dronken (bier) // Spaanse (licht pikant)

 

Keuze Menu

  • 3 gangen; soep, hoofdgerecht en koffie/thee naar keuze € 24,95

Soep         

  • Arcense mosterdsoep, met mosterd van Graanbranderij de IJsvogel, een fris lente uitje en uitgebakken spekjes
  • Heldere ossenstaartbouillon met fijne groene kruiden
  • Italiaanse tomatensoep met verse basilicum

Hoofd

  • Krokant gebakken schnitzel met een Stroganoffsaus
  • Maishoender gevuld met brie&walnoten, omwikkeld met Ardennerham en Hertog Jan Weizenersaus
  • Op de huid gebakken snoekbaars met een witte wijnsaus
  • Linguine met verse spinazie, gepofte cherry-tomaatjes, creme fraiche en pijnboompitjes

Dessert

  • Koffie of thee
  • Cafe Glace; roomijs, koffie en Amaretto*
  • Chocola! Bavarois, chocoladeschotsen, chocolademousse en caramelsaus*
  • *Meerprijs € 4,00

 

Desserts

  • Cafe Glace; roomijs, koffie en Amaretto € 7,00
  • Eclair, vanillemousse en divers rood fruit € 7,50
  • Verse aardbeien met roomijs en slagroom € 7,50
  • Chocola! Bavarois, chocoladeschotsen, mousse en caramelsaus € 7,00
  • Blauwe bessen monchoutaart € 7,50
  • Plateau van Binnen en Buitenlandse kaassoorten € 13,00

Ons Restaurant is dagelijks geopend van 12.00 - 21.00 uur

Heeft u een voedselallergie? Laat het ons weten!