Menukaart

Elk seizoen verrassend anders

Menukaart

  • Broodplankje met rustiek brood, kruidenboter en 2 dipjes € 5,25

Salade als voorgerecht

  • Gegrilde halloumi kaas met een frisse salade en diverse gegrilde groente € 11,75
  • Caesar salade; gerookte kip, Parmezaansnippers, ansjovis, eitje, knoflookcoutons en gebakken bacon € 13,75
  • Salade Nicoise, haricots verts, rode ui, ansjovis, olijven, eitje en gegarneerd met tonijn € 13,75

Voorgerechten

  • Maasparel's proeverij-plank; 4 kleine voorgerechtjes en een klein ASpergesoepje € 14,75
  • Gamba's gebakken in knoflook, gegrild brood en een aioli (6 stuks) € 13,75
  • Rundercarpaccio met basilicummayonaise, Parmazaanse kaas, pijnboompitjes en een frisse salade € 12,75
  • Huisgerookte zalm met asperges in kruidenolie een frisse salade, begeleidt met een frisse basilicummayonaise € 13,75
  • Livar-sjink (rauwe ham), gerookte rib-eye, Limburgs asperge, ei-créme en een ham-mousse € 13,75

Alle voorgerechten worden geserveerd met brood en kruidenboter

Soepen

  • Arcense mosterdsoep, met mosterd van Graanbranderij de IJsvogel, een fris lente uitje en uitgebakken spekjes € 6,50
  • Heldere bouillon van asperge met een garnituur van asperge, Livarham en peterselie € 6,75
  • Tom kha kai soep (Thaise kokos-kippensoep) € 6,75
  • Licht gebonden asperge roomsoep met Livar ham, ei en asperge € 6,75

Alle soepen worden geserveerd met brood en kruidenboter

Pasta

  • Linguine Alfredo; linguine, roomboter, slagroom, knoflook, Parmezaanse kaas en witte en groene asperge € 17,00

Met een meerprijs van € 6,50 serveren wij de pasta met gamba's - 6 stuks)

Maaltijdsalades

  • Gegrilde halloumi kaas met een frisse salade en diverse gegrilde groente € 15,75
  • Caesar salade; gerookte kip, Parmezaansnippers, ansjovis, eitje, knoflookcroutons en gebakken bacon € 17,75
  • Salade Nicoise; haricots verts, rode ui, ansjovis, olijven, ei en gegarneerd met tonijn € 17,75

Vis

  • Op de huid gebakken zalmfilet met een Hollandaise saus € 22,75
  • In kerriebloem gebakken schelvis met een wittewijn-basilicumsaus € 19,75
  • Krokant gebakken dorade met een Thaise kerriesaus € 21,75

Vlees

  • Rollade van kippendij omwikkeld met katenspek en een bourgondische kruidensaus € 18,75
  • Krokant gebakken schnitzel met een klassieke champignonroomsaus € 17,75
  • Kogelbiefstuk (200 gram) van het Hereford rund en een zachte pepersaus € 21,75
  • Gegrilde kalfentrecote met een salda verde € 23,75
  • Mixed-grill; (+/- 250 gram) kipfilet, biefstuk, en varkenshaas van onze watergrill met knoflookolie en een aioli € 22,75

Wenst u asperges bij uw hoofdgerecht? Dat kan, deze serveren wij u graag voor € 9,50 

Asperge

Aspergestekers menu € 27,95

Aspergeroomsoep met Livar hamblokjes, ei en asperge

***

Asperges geserveerd met gekookte Livar ham, gewelde boter, ei en krielaardappelen

***

Koffie of Thee

 

Limburgs land menu € 32,95

Aspergeroomsoep met Livar hamblokjes, ei en asperge

***

Asperges geserveerd met gekookte Livar ham, gewelde boter, ei en krielaardappelen

***

Roomijs met verse aardbeien en slagroom

 

Oma Dien menu € 42,95

Ondanks haar respectabele leeftijd was Oma Dien zeer betrokken bij ons bedrijf. Zeker in de aspergetijd, als ze hoogstpersoonlijk voor ons de asperge schilde. Helaas is ze in 2016 overleden op 95-jarige leeftijd. Met het Oma Dien menu houden we de mooie herinneringen aan haar elk jaar levend.

Huisgerookte zalm met asperges in kruidenolie een frisse salade, begeleidt met een frisse basilicummayonaise

Of

Livar-sjinck, gerookte rib-eye, Limburgse asperge, ei-créme en een ham-mousse

***

Heldere bouillon van asperge met een garnituur van asperge, Livarham en peterselie

***

Asperge geserveerd met een duo van Livar ham en Ardennerham, ei, gewelde boter, Hollandaisesaus en krielen

Of

Asperge geserveerd met een duo van zalm; gebakken en gerookt, ei, Hollandaisesaus en krielen

***

Roomijs met verse aardbeien en slagroom

Hoofdgerechten

Asperges

  • geserveerd met gekookte Livar ham, ei en gewelde boter € 22,50
  • geserveerd met gekookte Livar han, ei en Hollandaisesaus € 23,50
  • geserveerd met een duo van Livar ham en Ardennerham, ei, gewelde boter en Hollandaisesaus € 24,50
  • geserveerd met Ardennerham, ei en Hollandaisesaus € 24,50
  • geserveerd met gerookte zalm, ei en Hollandaisesaus € 25,50
  • geserveerd met gebakken zalm en Hollandaisesaus € 25,50
  • geserveerd met een duo van zalm; gebakken en gerookt, ei en Hollandaisesaus € 26,50

Aspergegerechten worden geserveerd met gekookte krielaardappeltjes

Keuze Menu

  • 3 gangen; soep, hoofdgerecht en koffie/thee naar keuze € 24,95

Soep         

  • Arcense mosterdsoep, met mosterd van Graanbranderij de IJsvogel, een fris lente uitje en uitgebakken spekjes
  • Heldere bouillon van asperge met een garnituur van asperge, Livar ham en peterselie
  • Tom Kha Kai soep (Thaise kokos-kippensoep)

Hoofd

  • Krokant gebakken schnitzel met een champignonroomsaus
  • Rollade van kippendij omwikkeld met katenspek en een bourgonische kruidensaus
  • In kerriebloem gebakken schelvis met een wittewijn-bieslooksaus
  • Linguine Alfredo; linguine, roomboter, slagroom, knoflook, Parmezaanse kaas en witte en groene asperge

Dessert

  • Koffie of thee
  • Citrusparfait met gemarineerde ananas*
  • Huisgemaakte chocoladebrownie, witte chocolademousse en gezouten karamelsaus*
  • *Meerprijs € 4,00

 

Desserts

  • Vanille créme-brulee met een bol vanille roomijs € 7,50
  • Citrusparfait met gemarineerde ananas € 7,00
  • Verse aardbeien met roomijs en slagroom € 7,50
  • Chocoladebrownie met witte chocolademousse en gezouten karamelsaus € 7,00
  • Plateau van Binnen en Buitenlandse kaassoorten € 13,00

Ons Restaurant is dagelijks geopend van 12.00 - 21.00 uur

Heeft u een voedselallergie? Laat het ons weten!