Menukaart

 

Broodplankje met rustiek brood, kruidenboter en 2 dipjes € 4,95

 


 

Voorgerechten

Rundercarpaccio op klassieke wijze met Worcester mayonaise, pijnboompitten en Parmezaan € 11,50

Huisgerookte zalm met  en een creme fraiche mousse € 13,50

Het zomergerecht uit Spanje; Gamba's met Spaanse peper, olijfolie en knoflookgegaard en geserveerd in een stenen ovenschaaltje € 13,50

Vitello Tonato; Licht aangebakken kalfshaas met tonijnmayonaise en gepofte cherrytomaten € 11,50

Zomers Proeverij; van 4 voorgerechtjes en een klein soepje (vanaf 2 personen) p.p. € 13,50

Alle voorgerechten worden geserveerd met brood en kruidenboter

 

  

 


Soepen

Mosterdsoep met een fris lente uitje € 6,50,

Krachtige ossenstaartbouillon € 6,70

Toscaanse tomaten crème soep met verse ktuiden en een dot slagroom € 6,50

Alle soepen worden geserveerd met brood en kruidenboter

 


Salade (klein of groot)

Met honing en tijm gegratineerde geitenkaas op een salade met walnoten  € 10,50 // € 14,50

Salade Nicoise, haricoverts, rode ui, Romantic tomaatjes en gegarneerd met verse tonijn € 12,50 // € 16,50

Caesar, met gerookte kip, ansjovis, Parmezzan, bacon en een 69C eitje € 12,50 // € 16,50

Alle salades worden geserveerd met brood en kruidenboter

 

___________________________________________________________________________________________________________________

Pasta

Linguie alio e olio; knoflook, olie, rode peper, olijf en Parmezaanse kaas €16,50

 

Vis

Kabeljauwfilet van de plancha met een zachte kreeftensaus  € 23,50

Schelvis met een saus van witte wijn en verse bieslook € 18,50

Atlantische tongfilet van de plancha met een remouladesaus €21,50

 

Vlees

In Livarham gewikkelde zwarte kip met een vulling van pistache noten en een honing-tijm saus  € 18,50

Krokant gebakken schnitzel met een klassieke champignonroomsaus € 17,00

Black Agnus biefstuk (200 gr) met een huisgemaakte bearnaisesaus € 23,50

 

Grill

Varkens Ribroast met verse thijm en een tuinkruidensaus € 19,50

Rib-Eye (200 gr) in een marinade van 4-seizoenen peper met kruidenboter € 23,50

Mixed-Grill (250 gr) kipfilet, biefstuk en varkenshaas, met knoflookolie en een bieslook creme fraiche  € 22,50

 

 


Keuze Menu

 

3 gangen; soep, hoofdgerecht en koffie/thee naar keuze € 24,95

 

SOEP

                                           

Mosterdsoep met een fris lente uitje

Toskaanse tomaten crème soep met verse kruiden en een dot room

Krachtige ossenstaartbouillon

 

HOOFD

Krokant gebakken schnitzel met een champignonroomsaus

In Livarham gewikkelde zwarte kip met een vulling van pistache en een honing-tijmsaus

Schelvis met een saus van witte wijn en verse bieslook

Linguine alio e olio; knoflook, olie, rode peper, olijf en Parmezaanse kaas

 

DESSERT

Koffie of thee

Creatie van huisgemaakte Limoen bavarois*

Cafe Glace; roomijs met koffie en Amaretto

*Meerprijs € 3,50

 

*heeft u een voedselallergie, laat het ons weten

 


DESSERTS

Zomertraktatie; huisgedraaid bosbessenijs en roomijs met blauwe bessen en slagroom € 7,50

Aardbeien met roomijs en slagroom € 7,50

Creatie van huisgemaakte limoenbavarois € 6,50

Café Glacé; Roomijs met Amaretto, koffie en slagroom € 6,50

Witte chocolade cheesecake met een frambozentopping € 7,50

Plateau van binnen- en buitenlandse kaassoorten € 12,50


MOSSELEN

 

Aan onze mosselen proef je hun Zeeuwse afkomst

 

Traditioneel; Mosselen in droge witte wijn € 21,50

Dronken; Mosselen met Hertog Jan Karakter bier € 21,50

Spaanse; Mosselen met tomatensalsa, knoflook en Spaanse peper €21,50

 

Ons Restaurant is dagelijks geopend vanaf 12.00 uur voor de lunch,                                                           vanaf 17.00 uur serveren wij onze dinerkaart

 

 

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.