Menukaart

Elk seizoen verrassend anders

Menukaart

  • Broodplankje met rustiek brood, kruidenboter en 2 dipjes € 4,95

Voorgerechten

  • Salade van groentespaghetti en gebrokkelde Veulense Geitenkaas € 10,50
  • In zwarte bonensaus gebakken biefstuk-reepjes (lauwwarm geserveerd), met een frisse salade, rode ui en shiitake € 12,50
  • Frisse salade met diverse warme en koude vissoorten € 13,50
  • Gamba's in een kruidige tomaten-paprikasaus €14,50
  • Rundercarpaccio met truffelmayonaise, Parmezaanse kaas, pijnboompitjes en gebakken Horster paddenstoelen €12,50
  • Huisgerookte zalm met een zoet-zuur van witte en groene asperges, begeleidt met een frisse Hollandaise crème € 13,50
  • Asperges met Livarham; een fluweelzachte mousse en een luchtgedroogde Licar-Sjink € 13,50

Alle voorgerechten worden geserveerd met brood en kruidenboter

Soepen

  • Arcense mosterdsoep, met mosterd van Graanbranderij de IJsvogel, een fris lente uitje en uitgebakken spekjes € 6,50
  • Heldere bouillon van asperge met een garnituur van asperge, Livarham en peterselie € 6,50
  • Kokos-kerriesoep met pulled-chicken € 6,75
  • Licht gebonden asperge roomsoep met Livar ham, ei en asperge € 6,75

Alle soepen worden geserveerd met brood en kruidenboter

Asperge

  • Asperges geserveerd met gekookte Livar ham, ei en gewelde boter € 24,50
  • Asperges geserveerd met gekookte Livar ham, ei en hollandaisesaus € 25,50
  • Asperges geserveerd met een duo van Livar ham en Ardennerham, ei, gewelde boter en hollandaisesaus € 26,50
  • Asperges geserveerd met Ardennerham, ei en hollandaisesaus € 26,50
  • Asperges geserveerd met gerookte zalm, ei en hollandaisesaus € 27,50
  • Asperges geserveerd met gebakken zalm en hollandaisesaus €27,50
  • Asperges geserveerd met een duo van zalm; gebakken en gerookt, ei en Hollandaisesaus € 28,50

Aspergegerechten worden geserveerd met gekookte krielaardappeltjes

Kijk ook eens naar onze Aspergemenu's.

Maaltijdsalades

  • Salade van groentespaghetti en gebrokkelde Veulense Geitenkaas € 14,50
  • In zwarte bonensaus gebakken biefstuk-reepjes (lauwwarm geserveerd), met een frisse salade, rode ui en shiitake € 16,50
  • Frisse salade met diverse warme en koude vissoorten € 17,50

Onze maaltijdsalades worden geserveerd met brood en kruidenboter

Pasta

  • Linguine Alfredo; linguine, roomboter, slagroom, Parmezaanse kaas en witte en groene asperge € 16,50

(met een meerprijs van € 6,50 serveren wij de pasta met gamba’s –5 stuks)

Vis

  • Op de huid gebakken snoekbaarsfilet met een Mediterraanse saus € 18,50
  • Atlantische tongfilet op de plancha gebakken met een Remoulade saus € 22,50
  • Palet van dagverse vis, geserveerd met een Tasy-tom tomaten antiboise € 24,50

Vlees

  • Limburgs maishoen gevuld met abrikoos en pistache, omwikkeld met Zeeuws spek en een raz el hanout saus € 18,50
  • Krokant gebakken schnitzel met een klassieke champignonroomsaus € 17,50
  • Kogelbiefstuk van het Hereford-rund en een warme knoflooksaus € 20,50
  • Rib-eye in rode-pepermarinade, van onze watergrill met een rode-uien boter € 23,50
  • Mixed-grill; (250gr) kipfilet, biefstuk en varkenshaas van onze watergrill, met knoflookolie bestreken en geserveerd met aioli € 22,50

Wenst u asperges bij uw hoofdgerecht? Dat kan, deze serveren wij u graag voor €9,50

 

Aspergestekers menu € 32,50

Aspergeroomsoep met Livar hamblokjes, ei en asperge

***

Asperges geserveerd met gekookte Livar ham, gewelde boter, ei en krielaardappelen

***

Koffie of thee

 

Limburgs land menu € 37,50

Aspergeroomsoep met Livar hamblokjes, ei en asperge

***

Asperges geserveerd met gekookte Livar ham, gewelde boter, ei en krielaardappelen

***

Roomijs met verse aardbeien en slagroom

 

Oma Dien menu € 49,50

Huisgerookte zalm met een zoet-zuur van witte en groene asperges, daarbij een frisse Hollandaise crème

of

Asperges met Livarham; een fluweelzachte mousse en een luchtgedroogde Livarham

***

Aspergeroomsoep met Livar hamblokjes, ei en asperge

***

Asperges geserveerd met een duo van Livar ham en Ardennerham, ei, gewelde boter, Hollandaisesaus en krielen

of

Asperges geserveerd met een duo van zalm; gebakken en gerookt, ei, Hollandaisesaus en krielen

***

Roomijs met verse aardbeien en slagroom

 

Keuze Menu

  • 3 gangen; soep, hoofdgerecht en koffie/thee naar keuze € 24,95

Soep         

  • Arcense mosterdsoep, met mosterd van Graanbranderij de IJsvogel, een fris lente uitje en uitgebakken spekjes
  • Heldere bouillon van asperge en garnituur van asperge, Livarham en peterselie
  • Kokos-kerriesoep met pulled-chicken

Hoofd

  • Crispy gebakken schnitzel met champignonroomsaus
  • Limburgse maishoender gevuld met abrikoos en pistache, omwikkeld met Zeeuws spek en een raz en hanout saus
  • Op de huid gebakken snoekbaarsfilet met een Mediterraanse saus
  • Linguine Alfredo; linguine, roomboter, slagroom, Parmezaanse kaas en witte en groene asperge

Dessert

  • Tropisch-fruit bavarois afgegarneerd met vers fruit*
  • Caramel-parfait met een crunch van noten*
  • Koffie of thee

*Meerprijs € 3,50

Heeft u een voedselallergie? Laat het ons weten!

 

Desserts

  • Trio van meloen; 'pittig' honingmeloenshotje, sorbetijs van watermeloen en een mousse van cantaloupe meloen € 7,50
  • Tropisch-fruit bavarois afgegarneerd met vers fruit € 6,50
  • Aardbeien met roomijs en slagroom € 7,50
  • Caramel-parfait met een crunch van noten € 6,50
  • Plateau van Binnen en Buitenlandse kaassoorten € 12,50

 

 

Ons Restaurant is op alle dagen geopend van 12.00 - 21.00 uur