Menukaart

Elk seizoen verrassend anders

Menukaart

  • Broodplankje met rustiek brood, kruidenboter en 2 dipjes € 4,95

Voorgerechten

  • Carpaccio van hert, met een crumblevan hazelnoten, uitjes monegask een frisse salade en geraspte oude kaas € 13,50
  • Huisgerookte zalm met een frisse komkommersalade € 12,50
  • Trio van garnaal; bitterbal van Hollandse garnaaltjes, gebakken gamba en een garnalencocktail geserveerd in little gem € 12,50
  • Maasparel's wils-plank; combinatie van 4 voorgerechtjes en een wildbouillon € 15,50
  • Parelcoucous met rode biet, feta, geitenkaas en amandelen € 11,50

Alle voorgerechten worden geserveerd met brood en kruidenboter

Soepen

  • Arcense mosterdsoep, met mosterd van Graanbranderij de IJsvogel, een fris bos-uitje en uitgebakken spekjes € 6,50
  • Krachtige wildbouillon en een melange van bospaddenstoelen € 6,75
  • Franse uiensoep, gegratineerd met croutons en kaas € 6,50
  • Romige pompoensoep met een schuim van knoflook en geroosterde pompoenpitjes € 6,75

Alle soepen worden geserveerd met brood en kruidenboter

Pasta

  • Ravioli van bospaddenstoelen met wintertruffel, geserveerd in een zachte bospaddenstoelenbouillon € 16,50

Vis

  • Gebakken heilbot met een chutney van gele cherry tomaatjes € 22,50
  • Tongschar-filet van de placha met een huisgemaakte remouladesaus € 18,50
  • Zeetong (Noordzee) a la meniere, in zijn geheel of gefileerd, aan u de keuze € 27,50

Vlees

  • Zwarte kip, gevuld met een diversiteit aan noten en een saus van witte port € 18,50
  • Gebakken eendenborst, ingelegde courgette en een blauwe bessensaus € 22,50
  • Krokant gebakken schnitzel met een Horster bospaddenstoelensaus € 17,50
  • Kogelbiefstuk (200gr) van het Hereford-rund, een rode-port balsamicosaus en een rode ui chutney € 20,50
  • Duet van kalfssucade in eigen jus en rosé gebraden kalfsoester € 22,50

Wild

  • Stoofpotje van wild met kruidkoek, zilveruitjes en een mix van paddenstoelen € 21,50
  • Proeverij van wild; steak van ree, filet van wildzwijn en een stoofpotje van wild met een krachtige wildsaus € 25,50
  • Gebraden hertenrugfilet met een krachtige wildsaus en appelcompote € 27,50

Maasparel's Wild menu € 47,50

  • Maasparel's plank; carpaccio van hert, wildzwijnscoppa, balkenbrij van hert en een lolly van fazant
  • Krachtige wildbouillon met een garnituur van bospaddenstoelen
  • Trio van wild; steak van ree, filet van wildzwijn, stoofpotje van wild en een krachtige wildsaus
  • Amandel créme met een gelei van mandarijn en pure chocolademousse

Wenst u liever 3-gangen, dan serveren wij u graag het bovenstaande menu, exclusief de soep voor € 42,50

Keuze Menu

  • 3 gangen; soep, hoofdgerecht en koffie/thee naar keuze € 24,95

Soep         

  • Arcense mosterdsoep, met mosterd van Graanbranderij de IJsvogel, bosui en uitgebakken spekjes
  • Franse uiensoep overbakken met croutons en kaas
  • Krachtige wildbouillon met een melange van bospaddenstoelen

Hoofd

  • Crispy gebakken schnitzel met een bospaddenstoelensaus
  • Zwarte kip, gevuld met een diversiteit aan noten en een witte port saus
  • Tongschar-filet van de plancha met een huisgemaakte remouladesaus
  • Ravioli van bospaddenstoelen met wintertruffel, geserveerd in een zachte paddenstoelenbouillon

Dessert

  • Weckpotje met stoofpeertjes, vanille-créme en een zachte crumble*
  • Luikse wafel met warme kersen en vanille-roomijs*
  • Koffie of thee

*Meerprijs € 3,50

Heeft u een voedselallergie? Laat het ons weten!

Desserts

  • Huisgemaakte Luikse wafel met warme kersen en vanille-roomijs € 7,50
  • Weckpotje met stoofpeertjes, vanille-creme en een zachte koekjes-crumble € 6,50
  • Amandelcreme met een gelei van mandarijn en pure chocolademousse € 7,50
  • Panna-cotta van amandel, parfait van perzik, frambozen en boerenmeisjes € 6,50
  • Plateau van Binnen en Buitenlandse kaassoorten € 12,50

Ons Restaurant is op alle dagen geopend van 12.00 - 21.00 uur