Vergaderen

Inspirerende omgeving

Vergaderen

 

Een inspirerende omgeving

Op zoek naar een inspirerende omgeving voor een vergadering, teammeeting, productpresentatie of studiedag? In onze Smidse kun je in alle privacy aan de toekomst van je bedrijf of instelling werken. De chefs van De Maasparel zorgen voor een smakelijke lunch, een hartige snack of een heerlijk diner. In De Smidse is gratis WiFi. Alle technische faciliteiten zijn aanwezig.  

 

Meerdaagse conferenties

Met 25 Comfort Rooms en 5 Maassuites, een uitstekend restaurant en de Smidse als ideale conferentie- of boardroom, is De Maasparel bij uitstek geschikt voor meerdaagse conferenties. De directe omgeving van De Maasparel nodigt uit voor een ontspannende én inspirerende break. Wij brengen je graag op ideeën voor een goede invulling van het programma.


Meer sfeer

De Smidse is meer dan een vergaderlocatie. In de winter brandt de open haard, van het vroege voorjaar tot het late najaar geniet je op het ommuurde terras van de zon. Dat zorgt net voor dat extra beetje sfeer dat helpt om op goede gedachten te komen. De inrichting van De Smidse is flexibel. Met een gezelschap tot 35 personen zijn diverse vergaderopstellingen mogelijk.

 

Klik hier voor onze vergaderarrangementen

 

Voor contact stuur ons een email, of bel gerust 077-473 12 96