Vergaderen

Een inspirerende omgeving

Op zoek naar een inspirerende omgeving voor een vergadering, teammeeting, productpresentatie of studiedag? In onze Smidse kunt u in alle privacy aan de toekomst van uw bedrijf of instelling werken. De chefs van De Maasparel zorgen voor een smakelijke lunch, een hartige snack of een heerlijk diner. In De Smidse is gratis WiFi. Alle technische faciliteiten zijn aanwezig.  

Vergaderen Arcen

Meerdaagse conferenties

Met 24 Comfort Rooms, een uitstekend restaurant en de Smidse als ideale conferentie- of boardroom, is De Maasparel bij uitstek geschikt voor meerdaagse conferenties. De directe omgeving van De Maasparel nodigt uit voor een ontspannende én inspirerende break. Wij brengen u graag op ideeën voor een goede invulling van uw programma.

Meer sfeer

De Smidse is meer dan een vergaderlocatie. In de winter brandt de open haard, van het vroege voorjaar tot het late najaar geniet u op het ommuurde terras van de zon. Dat zorgt net voor dat extra beetje sfeer dat helpt om op goede gedachten te komen. De inrichting van De Smidse is flexibel. Met een groep tot 40 personen zijn diverse vergaderopstellingen mogelijk.

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.