Wildavond

Op 3 en 4 november verklaart onze keukenbrigade het wildseizoen officieel voor geopend!

Onze wildavonden staan garant voor een culinaire avond uit, waarbij je elke gang verrast wordt door een wildgerecht met een originele twist van de chef. Tel daar knapperde vuurkorven, een herfstig aperitief en de klanken van de jachthoornblazers bij op en het ultieme herfstgevoel is compleet!

Je bent van harte uitgenodigd om aan te schuiven tijdens één van onze exclusieve wildavonden.
We ontvangen je graag vanaf 18.00 uur bij onze oude Dorpssmidse.

Met het diner in ons restaurant zullen wij om 18.30 uur starten. 

Menu

Amuses

Mousse van gerookte paling met een komkommer marmelade

Gebakken LiVar balkenbrij met een appelcompote

Diner

Herfstsalade met gebakken houtduif borstjes, cantharellen, uitgebakken spekjes, Serranoham en een vinaigrette van Pedro Ximénez

***

Morille bouillon met een kwarteleitje en preiringetjes

***

Gebakken kabeljauw met gemarineerde zuurkool, schuim van rookworst en een beurre blanc saus met cèpes

***

Reeboutfilet met een krachtige wildsaus op een stampotje van andijvie en winterse garnituur

***

Chocolade-mandarijn cremeux, witte stoofpeertjes en een chocolademousse

 

Prijs: € 57,50* p.p.
*Dit is inclusief ontvangst aperitief en tafelwater

Wil je gezellig samen naar de wildavond, maar iemand in jouw gezelschap is niet dol op wild? Geef dat dan bij je reservering aan. Wij zorgen dan voor een lekker alternatief.

Deze avonden zijn alleen op reservering, tel. 077-4731296.

Maak van deze culinaire ervaring een weekendje weg!  Kijk hier voor ons wildavondarrangement