Wildavond

Wij kijken uit naar het wildseizoen 

Op 5 en 6 november trappen we onder leiding van chef-kok Harold Kok het wildseizoen af.

We beginnen de wildavonden om 18.30 uur met twee heerlijke wildamuses. Vervolgens serveren we je een viergangendiner waarin wild en de pure smaken van het najaar de hoofdrol spelen.

 

Menu

Amuses

Bitterbal van wild met een rilette van wildzwijn en parmaham

Cappuccino van truffelsoep en truffelcroutons

 

Diner

Marbré van wilde eend met eendenlever, tinten van rode bieten en uienmarmelade

***

Zuurkool uit het vat met geroosterde coquilles, gebakken paddenstoelen en citrus-kruidenolie

***

Gebraden damhertfilet, andijviestamppot, veenbessen en een krachtige wildjus

***

Gepocheerde Conference peer met karamelsaus, notenijs en chocolade brownie

 

Prijs: € 49,50 p.p.

Wil je gezellig samen naar de wildavond, maar is er iemand in je gezelschap niet dol op wild? Geef dat dan bij je reservering aan. Wij zorgen dan voor een lekker alternatief.

 

Maak van deze culinaire ervaring een weekendje weg! Kijk hier voor ons wildavondarrangement