Restaurant

Elk seizoen verrassend anders

Het lekkerste uit onze streek

Wij houden ervan om onze gasten te verrassen en te verwennen. Daarom zijn we steeds op zoek naar de mooiste producten die het seizoen te bieden heeft. Paddenstoelen, blauwe bessen, asperges, aardbeien, gevogelte en wild kopen we bij vertrouwde leveranciers uit de regio. Zo slagen we erin om steeds weer met de beste en lekkerste producten te werken. En dat leidt tot creatieve culinaire creaties die altijd net een tikje anders zijn!

Elk seizoen anders

Noord-Limburg is letterlijk een heerlijke streek. Onze chefs kunnen elke dag uit een ruim aanbod aan kraakverse seizoensproducten kiezen. Inspiratie genoeg dus! In het voorjaar serveren we je graag asperges. Traditioneel, met ham, gewelde boter en een eitje, of verrassend anders. Met zoveel bossen in de buurt kan het bijna niet anders dat wild in het najaar en de winter een belangrijke rol speelt.

Waar eet u het liefst?

Bij De Maasparel kies je zelf waar je eet. Dat kan in ons sfeervolle restaurant zijn, maar ook in onze mooie tuinserre. Lunch en diner serveren wij vanzelfsprekend ook buiten op ons terras.

Bekijk hier de menukaart