Het lekkerste uit onze streek

Wij houden ervan om onze gasten te verrassen en te verwennen. Daarom zijn we steeds op zoek naar de mooiste producten die het seizoen te bieden heeft. Paddenstoelen, blauwe bessen, asperges, aardbeien, gevogelte en wild kopen we bij vertrouwde leveranciers uit de regio. Zo slagen we erin om steeds weer met de beste en lekkerste producten te werken. En dat leidt tot creatieve culinaire creaties die altijd net een tikje anders zijn!

Restaurant Arcen

Elk seizoen anders

Noord-Limburg is letterlijk een heerlijke streek. Onze chefs kunnen elke dag uit een ruim aanbod aan kraakverse seizoensproducten kiezen. Inspiratie genoeg dus! In het voorjaar serveren we u graag asperges. Traditioneel, met ham, gewelde boter en een eitje, of verrassend anders. Met zoveel bossen in de buurt kan het bijna niet anders dat wild in het najaar en de winter een belangrijke rol speelt.

Waar eet u het liefst?

Bij De Maasparel kiest u zelf waar u eet. Dat kan in ons sfeervolle restaurant zijn, maar ook in onze mooie tuinserre. Van het vroege voorjaar tot het late najaar kunt hier met de opengeschoven tuindeuren van buiten genieten terwijl u behaaglijk binnen zit. Lunch en diner serveren wij vanzelfsprekend ook op ons terras.

Bekijk hier de menukaart

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.