Actueel

Up-to-date blijven

Shop till you drop arrangement (2 daags)

Eat, sleep, shop, repeat

Prijs: € 114,50 p.p.


Het winkelbeeld van Arcen kent weer de glorietijden van vroeger. Het mooie en diverse aanbod geeft extra kleur aan onze prachtige dorpskern. Slenter door de pittoreske straten en shop till you drop mèt leuke kortingen. Kom vervolgens heerlijk tot rust bij ons!

  • Ontvangst met koffie en Limburgse vlaai
  • Goodiebag gevuld met leuke spulletjes én kortingsflyer van 5 tot 10 % bij diverse winkels in Arcen
  • Overnachting in een sfeervolle Comfort Room
  • Een smaakvol 3-gangen keuzediner
  • Een uitgebreid en heerlijk ontbijtbuffet

Shop till you drop arrangement in een Comfort Room € 114,50 p.p.*

*Deze prijzen zijn gebaseerd op een verblijf van 2 personen per kamer. Boek je dit arrangement voor één persoon, dan rekenen wij een toeslag van € 37,50 per nacht.
 


Shop till you drop in Arcen

Scoor een nieuwe, hippe outfit bij Jet Fashion* of een prachtig hoofddeksel bij Hoed van 't Hof*. Tik leuke hebbedingetjes en decoratie op de kop bij Rustique* of Maison Ardèche*. Waan je letterlijk weer als een kind in de snoepwinkel en geniet van nostalgische zoetigheden bij Mierzoet*. Ben je meer van de hartige hapjes? Dan kun je je lol op bij kaaswinkel Chezbri*. Uitgeshopt? Beloon jezelf dan, na al het harde werken, met een bos bloemen van Labellefleur* of een rondleiding bij de Hertog Jan Brouwerij*.

*Kijk voor de actuele openingstijden op de websites van de winkeliers. Wij houden ons niet aansprakelijk indien de winkels gesloten zijn.

Mag het een tikje luxer?
Boek dan dit arrangement met een toeslag van € 25 p.p.p.n. en geniet van het prachtige uitzicht en de luxe van onze Maassuites

Wil je meer informatie of reserveren bel dan: 077 - 4731296
De medewerkers van de receptie staan je graag te woord.

Terug naar het overzicht