Ontdek de streek

Hotel-restaurant De Maasparel ligt op een paar passen lopen van de Maas en het centrum van Arcen. Door de rijke, afwisselende schoonheid van natuurgebied De Maasduinen en de ligging aan de Maas is Arcen altijd een dorp geweest dat bij veel toeristen in de smaak valt. Dat merk je als je over de Maaspromenade en door het historische centrum wandelt. Het sfeervolle Raadhuisplein met zijn gezellige terrasjes, de cafeetjes en restaurants, de leuke en soms verrassend aparte winkels maken van Arcen een bruisend, maar toch intiem toeristenplaatsje. Wist u dat in Arcen de hoogste temperaturen van Nederland gemeten worden?

Veel te doen

Tijdens uw verblijf in De Maasparel hoeft u zich niet te vervelen. Bij onze receptie is een i-Punt waar u met behulp van een touchscreen zelf fiets- en wandelroutes kunt uitzoeken en printen. Onze medewerkers informeren u natuurlijk ook graag over bijzondere evenementen en leuke uitstapjes.

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.