Over de Maasparel

Gewoon gastvrij in Arcen!

Hotel Restaurant de Maasparel Arcen

Culinaire verwennerij

Altijd een hartelijke ontvangst. Comfortabele, ruime en mooi ingerichte kamers. Een restaurant waar je smaakvol verwend wordt met verrassende lunch- en dinergerechten. Een gezellig terras, een sfeervolle tuinkamer en een heerlijk lichte tuinserre waar je de dag met een royaal ontbijt begint. Dat is heel in het kort wie we zijn; proef, beleef en ervaar het zelf!

Voel je thuis

Zakelijke reizigers én vakantievierders voelen zich thuis bij De Maasparel. Onze ruime, eigentijdse kamers, onze fantastische keuken en de gratis WiFi vallen zeer in de smaak. Maar wat onze gasten vooral waarderen, is onze persoonlijke aandacht en onze Limburgse gastvrijheid.

Actief ontspannen

De Maasparel is een ideale uitvalsbasis als je van fietsen en wandelen, natuur & cultuur én shoppen houdt. De Maasparel ligt in het gezellige centrum van Arcen, vlakbij de Maas. Nationaalpark De Maasduinen, de Kasteeltuinen, de Hertog Jan brouwerij, Thermaalbad Arcen, Spa Wellness Lomm en Graanbranderij De IJsvogel zijn dichtbij. Binnen een kwartier ben je in de gezellige winkelstad Venlo en Designer Outlet Roermond ligt slechts op een half uurtje rijden. Ontdek de cultuur en natuur van Arcen en omgeving!